سلام دوستان، توی این نوشته(سرفیس بوک) قصد داریم خیلی کوتاه و چکیده، شما رو با سری بوکهای برند سرفیس از شرکت مایکروسافت آشنا کنیم و توضیح دهیم که سرفیس بوک چیست ؛ پس تا آخرش که خیلی هم طول نمیکشه همراهمون باشید…
اوّلین رونمایی از این سری توی «رویداد دستگاههای ویندوز 10» که دقیقاً چهاردهم مهرماه سال 1394 برگزار شد، بود. ابتدا که معاونت بخش سرفیس مایکروسافت این دستگاه رو به عنوان رقیبی برای «مک بوک پرو» معرفی کرد حرفی از هیبرید(پیوندی) بودنش نزد امّا چند وقت بعدش بود که معلوم شد این دستگاه میتونه از صفحه کلیدش جدا بشه و مثل یه تبلت با قلم یا دست استفاده بشه.
سرفیس بوک چیست و چند مدل دارد ؟
تا به حال که این متن داره نوشته میشه سه مدل از سری بوک سرفیس به بازار اومده که خیلی مختصر راجع بهشون براتون توضیح میدم.
سرفیس بوک های مایکروسافت کارشون رو با پردازندههای نسل ششم اینتل یا همون اسکای لِیک در مدلهای مختلف شروع کردن.
شاخصه ی بارز این دستگاهها قابلیت جداشدن از همدیگر که وقتی شما صفحه کلید رو متّصل میکنید چند خروجی و ورودی جدید براتون به ارمغان میاره و علاوه بر این هرکدومشون باطری جداگونۀ خودشونو دارن؛ یعنی باطری صفحه کلید از صفحه نمایش مجزاست! که در مجموع 12 ساعت کارکرد به شما هدیه میده و این در حالیه که شما نه تنها به صورت دستی بلکه به شکل نرم افزاری هم میتونید دو دستگاه رو از هم جدا کنید و این مهم، حاصل کار هماهنگ مهندسین بخش سختافزار و نرمافزار یا به طور دقیقتر ویندوز شرکت مایکروسافته.
البته تا یادم نرفته بگم که میتونید یک سری مدلها که گرافیک مجزای انویدیا دارن رو سفارش بدید که خب ممکنه به دلیل اضافه شدن سیستم تهویه اضافه برای گرافیک، یک مقداری قطر دستگاهتون هم بیشتر بشه.
پاییز 96 بود که نسل دومشون اومد و نکته جالب توجّهشون، اضافه شدن درگاه تایپ سی برای اوّلین بار بین محصولات مایکروسافت بود. این نسل جدید تا بهار سال 1399 کنار مشتریان حضور داشت و بعد از اون بود که نسل آخر یعنی سومین نسل تا به این لحظه ماموریت دو نسل قبلی خودش رو به دوش گرفت و با کوله باری از بهبودهای متنوع از راه رسید تا فرزند خلفی برای نیاکانش باشه.
بهبود و ارتقاهای نسل سوم از بلندگوهای دالبی شروع میشه و با عمر باطری بیشتر، ساز و کار لولای جدید، نسل دهم پردازندههای اینتلی، گرافیک، تا 32 گیگابایت رم و 2 ترابایت حافظه به کارش ادامه میده و با شارژر 127 واتی برای مدل 15 اینچی و 102 واتی برای مدل 13/5 اینچی و صد البته رفع مشکل خالی شدن سریع باطری به هنگام کار سنگین، این روند بهبودی رو به پایان میرسونه.
- صفحه نمایش : 13 و 15
- رم : 32GB/16GB/8GB
- حافظه داخلی: 256/512/1TB/2TB
- نوع هارد : SSD
- پردازنده: CORE i5/i7
تمامی این سرفیس بوکها با ویندوز 10 حرفهای و مجموعه آفیس همراه هستند که البته برای استفادۀ رایگان از آفیس فقط یک ماه فرصت دارید. لازم به ذکر که برای استفادۀ بیشتر و بهینهتر از این سری دستگاههای سرفیس میتونین لوازم جانبی ویژۀ خودش رو هم تهیّه و استفاده کنین؛ مثل داک، قلم و غیره … .
نکتۀ جالب توجّه سری بوک شرکت مایکروسافت اینه که داخل قسمت دوم یعنی زیر صفحه کلید، پردازندۀ تصویری ثانویه داره که باعث جلب توجّه منتقدها شد.
و البته ناگفته نمونه که سری اوّل این دستگاهها به دلیل اینکه صفحه کلید با چسب روی قاب زیرین نشسته بود و تا حد زیادی این قسمت رو غیر قابل تعمیر میکرد که خب در صورت حرارت دیدن(برای باز کردن) هم به سرعت حالت خودش رو از دست میداد و تقریباً غیر قابل استفاده میشد، کمی مورد بیمهری منتقدین قرار گرفت.
باید گفت که این دستگاه به زیبایی هرچه تمامتر نیاز مشتریان دوستدار کار با ویندوز رو در برابر استفاده از مک بوک مرتفع میکنه و در آخر باید بگم که این سری بوکها ورود با تشخیص چهره رو هم در کنار سایر امکاناتشون دارن.برای بررسی دقیق تر سرفیس بوک 3 می توانید به صفحه ی این محصول در سایت مایکروسافت به لینک ( Microsoft surface book 3 ) مراجه کنید.
- صفحه نمایش : 13 و 15
- رم : 32GB/16GB/8GB
- حافظه داخلی: 256/512/1TB/2TB
- نوع هارد : SSD
- پردازنده: CORE i5/i7