بررسی سرفیس استادیو دسکتاپ مایکروسافت

نقد و بررسی

اپل با طراحی و ساخت کامپیوتر دسکتاپ iMac نشان داد که این محصولات هم می‌توانند لوکس و زیبا باشند. حالا سرفیس استادیو دسکتاپ مایکروسافت هم دست به کار شده و یک کامپیوتر All-in-One بسیار متفاوت و زیبا به نام «سرفیس استودیو» (Surface Studio) را ساخته است.

این کامپیوتر هم درست مثل iMac با وقار و زیبایی روی میز شما قرار می‌گیرد، با این تفاوت که ثابت نیست و شما می‌توانید به دلخواه موقعیت نمایشگر و زاویه آن را تغییر دهید.

این کامپیوتر با یک ابزار جانبی کوچک به نام سرفیس dial همراه است که برای طراحی و نقاشی دیجیتالی بسیار مفید و کاربردی واقع می‌شود. سرفیس استودیوی مایکروسافت به شکل خاص افراد خلاق و طراحان را قرار داده، اما به عنوان یک کامپیوتر شخصی هم عملکرد خوبی دارد و می‌توان بازی‌های روز با تنظیمات متوسط روی آن اجرا کرد.

کامپیوتر آل‌این‌وان مایکروسافت؛ دستگاهی متفاوت و زیبا که می‌تواند نظر هر کاربری را به‌ خود جلب کند.

چهارسال پیش، زمانی که مایکروسافت سرفیس پرو را معرفی کرد، هیچ‌کس قادر به درک ماهیت این دستگاه نبود. عرضه‌ی سرفیس پرو، یک حرکت بی‌بدیل محسوب می‌شد؛ حرکتی که پایانی برای آن تصور نمی‌شد. به‌ نظر می‌رسید مایکروسافت، سرفیس پرو را با هدف هدایت طراحی دستگاه‌های ۲ در ۱ مبتنی بر ویندوز، به مسیری درست، ساخته بود.

اما‌ آینده‌ی سرفیس چه شد؟ آیا سرفیس به بخشی از برند مایکروسافت بدل شد؟ پاسخ این سوال مثبت است. مایکروسافت به جای آنکه با سرفیس همانند پروژه‌ای جانبی برخورد کند؛ با رونمایی از سه نسخه‌ی ارتقاء یافته از سرفیس پرو و یک سرفیس‌بوک جدید، تمرکز خود را به این برند معطوف کرد. اکنون سری محصولات سرفیس بار دیگر رشد کرده و عضو جدیدی به نام سرفیس استودیو به آن اضافه شده است.

برترین کامپیوتر قرن سرفیس استادیو دسکتاپ


برخی بر این اعتقادند که Surface Studio بدون شک برترین کامپیوتر قرن است؛ چنین موضوعی را می‌توان از جملاتی که وبسایت‌های معتبر همچون Windows Central و The Verge و بسیاری دیگر در مقالات خود ذکر کرده‌اند، دریافت.

سرفیس استودیو در واقع رقیبی برای Apple iMac به حساب می‌آید، که اما پس از تنها چند دقیقه از معرفی آن در مراسم ۲۶ اکتبر مایکروسافت، این رقابت به نوعی مسخره به نظر رسید؛ چراکه Studio اصلا در کلاس جداگونه‌ای از iMac و بسیار بالاتر از آن قرار داشت که بشود ایندو را با یکدیگر حتی مقایسه کرد.

پس از آمدن Surface Pro ۳ با قلم بسیار خوبی که داشت، طراحان علاقه زیادی به آن نشان دادند. تا جایی که Surface Pro ۲۰۱۷ به‌خاطر قلم حتی حرفه‌ای‌تر و وزن سبک خود در کنار شارژدهی بالا و سخت افزار مناسب، ابزاری همراه برای طراحان حرفه‌ای شده است. اما افرادی که در حال سخن گفتن از آنان هستیم، همواره رؤیای این را داشتند که می‌توانستند قلم فوق العاده Surface Pen که با صفحه نمایش‌های با کیفیت Pixel Sense مایکروسافت همراه شده است را بر روی میز کار خود نیز می‌دیدند؛ و البته در یک اندازه بزرگتر.

طراحی سرفیس استادیو


سرفیس‌استودیو بی‌نظیر است؛ طراحی سرفیس‌استودیو فوق‌العاده است؛ سرفیس‌استودیو زیباترین کامپیوتری است که تاکنون تولید شده است. این‌ها جملاتی هستند که حین کارکردن با سرفیس‌استودیو، بر زبان تک‌تک اعضای تیم زومیت، جاری می‌شد. تقریبا تمام کسانی که سرفیس‌استودیو را از نزدیک دیده‌اند، در مورد زیبایی و سادگی آن اتفاق نظر دارند.

عمده‌ی جذابیت سرفیس‌استودیو به نمایشگر این دستگاه و ظرافت آن برمی‌گردد؛ نمایشگری ۲۸ اینچی که با دو لولا به رنگ کروم، به پایه‌ی آلومینیومی دستگاه متصل شده است. با این حال، آنچه به معنای واقعی کلمه باعث جذابیت کامپیوتر آل‌این‌وان مایکروسافت می‌شود، در نگاه نخست به چشم نمی‌آید.

به‌عنوان مثال، مکانیزم پیچیده‌ی لولای سرفیس‌استودیو، یک شاهکار تمام عیار است. این لولا کاربر را قادر می‌سازد تا زاویه‌ی نمایشگر با سطح میز را به‌راحتی و تنها با یک انگشت تغییر دهد. نمایشگر سرفیس‌استودیو لمسی است، از قلم سرفیس‌پن پشتیبانی می‌کند و رزولوشن خیره‌کننده‌ی ۳۰۰۰×۴۵۰۰ پیکسل (۱۳ میلیون پیکسل) ارائه می‌دهد.

سرفیس استادیو دسکتاپ
سرفیس استادیو دسکتاپ

صفحه نمایش خارق العاده


البته این تمام شگفتی مایکروسافت در تولید محصولی که پیش تر همانند آن وجود نداشته است نیست. صفحه نمایش استودیو به صورت باورنکردنی ۴K نیست؛ بلکه حتی ۶۳% از ۴K نیز بادقت‌تر است! با دقت خارق العاده ۴۵۰۰ در ۳۰۰۰ پیکسل.

این صفحه نمایش فوق العاده با درنظر گرفتن اینکه بازار هدف آن، طراحان حرفه‌ای Photoshop هستند، در کارخانه با سه استاندارد رنگی Vivid، sRGB و DCI-P۳ به صورت دقیقی کالیبره شده است تا دقیقا همان رنگی را به شما نشان دهد که قرار است در نتیجه و در دنیای واقعی ببینید؛ بدون هیچ اغراقی برای زیباسازی تصویر که در صفحه نمایش‌های غیرطبیعی OLED دیده می‌شود. که البته حالت Vivid نیز به همین علت گذاشته شده است تا شما در صورت نیاز، از واقعیت رنگ‌ها و نورها کناره گیری کنید و تصاویر صرفا زیبا را داشته باشید.

نکات شگفت انگیز صفحه نمایش Surface Studio هنوز تمام نشده‌اند. تولید نازک‌ترین صفحه نمایش LCD دنیا در یک کامپیوتر مجتمع، آخرین ضربه هلاک کننده استودیو به Apple iMac نیست. زمانی دوستداران آی مک دچار حمله قلبی می‌شوند که شاهد خم شدن این صفحه نمایش پر از شگفتی تا زیر دستان کاربر هستند.
ویژگی که به منظور به وجود آوردن آن، مایکروسافت علاوه بر سه فنر که وظیفه انتقال نیرو را دارند، سه صفحه فلزی نیز دقیقا داخل قسمت صفحه نمایش دستگاه کار گذاشته است تا وزن کاربر به هنگامی که بر روی آن به منظور طراحی تکیه می‌دهد را تحمل کند.

سرفیس استادیو دکستاپی که میز کار شما را به در آغوش می کشد


یکی از مهمترین ویژگی این کامپیوتر رومیزی نحوه‌ی قرار گیری و تغییر جهت صفحه نمایش آن می‌باشد. به لطف سیستم zero-gravity با کوچکترین فشاری می‌توان زاویه‌ی آن را تغییر داد. پایه‌های کرومی نیز به گفته‌ی مایکروسافت همانند یک فنر عمل می‌کنند و پایین و بالا می‌روند. (برای تغییر ارتفاع مورد استفاده قرار می‌گیرند) زاویه‌ی صفحه نمایش نیز از 90 درجه تا 20 درجه می‌تواند تغییر کند.

زمانی که در زاویه‌ی 20 درجه از آن استفاده می‌کنید بسیار برای طراحی مناسب به نظر می‌رسد و در کنار Surface Pen بسیار کار آمد می‌شود. این قلم شگفت انگیز دارای 1024 سطح مختلف حساس به فشار می‌باشد که یک دکمه برای کلیک کردن در پایین آن قرار گرفته است.

پورت های بیشتر نه کمتر در سرفیس استادیو


در زمینه‌ی استفاده از پورت‌ها مایکروسافت بر خلاف اپل عمل کرده و از انواع اقسام پورت‌ها مانند USB-C Thunderbolt ports ،USB-A ports،SD card slot ،Mini DisplayPort ،Ethernet jack. از پورت HDMI نیز در این محصول استفاده شده است.

سایت فروشگاه مایکروسافت : microsoft

امتیاز کاربران :
5/5
به اشتراک بگذارید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی